Abonnement verlengen

Wanneer u het programma met een abonnement gebruikt, neemt Kaspersky Endpoint Security automatisch contact op met de activeringsserver op specifieke intervallen totdat uw abonnement verloopt.

Als u het programma met een onbeperkt abonnement gebruikt, controleert Kaspersky Endpoint Security de activeringsserver automatisch op verlengde licenties in de achtergrondmodus. Wanneer een licentie op de activeringsserver beschikbaar is, voegt het programma die toe door de bestaande code te vervangen. Op deze manier wordt het onbeperkte abonnement voor Kaspersky Endpoint Security verlengd zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen.

Als u het programma met een beperkt abonnement gebruikt, meldt Kaspersky Endpoint Security u dit op de verloopdatum van het abonnement (of op de verloopdatum van de respijtperiode) en worden geen nieuwe pogingen ondernomen om het abonnement automatisch te verlengen. In dit geval werkt Kaspersky Endpoint Security op dezelfde manier als wanneer een commerciĆ«le licentie voor het programma is verlopen: het programma werkt zonder updates en Kaspersky Security Network is niet beschikbaar.

U kunt het abonnement op de website van de serviceprovider verlengen.

Zo bezoekt u de website van de serviceprovider vanuit de programma-interface:

1. Ga in het hoofdvenster van het programma naar het gedeelte Licentie.
  2. Klik op Contact opnemen met abonnementaanbieder.

U kunt de abonnementstatus handmatig updaten. Dit is mogelijk vereist als het abonnement na de respijtperiode is verlengd en de status van het programma niet automatisch is bijgewerkt.

Abonnement verlengen